Home | Contact

 Workshop "Netwerken met rendement"

10ko logo small"Netwerkt u veel, maar met weinig resultaat?"
"Wilt U graag voorspelbare aanbevelingen ontvangen op regelmatige basis?"
 

Ondernemers netwerken veel, maar helaas met weinig rendement.  Zij kennen de waarde van aanbevelingen binnen het netwerk voor hun business, maar hebben te weinig controle over hoe aanbevelingen binnenkomen.
En dat terwijl daar zelf heel veel aan te doen is!

Netwerken met een strategie op basis van Aanbevelingen marketing is een effectieve vorm voor o.a. bedrijven met een gelimiteerd marketing budget.

Bent U bereid bent om tijd te investeren in het leren van specifieke aanbevelingen- en netwerkstrategieën, tools en technieken?

In een twee uur durende training krijgt u inzichten in hoe netwerken een hoog rendement kan opleveren en hoe aanbevelingen kunnen gaan werken voor uw business!


"Netwerken met rendement" is de ideale training voor jonge en ervaren ondernemers die netwerken en daarmee aanbevelen op strategische basis voor hun business willen laten werken.

Uw concrete voordelen:

  • Leer efficient netwerken.
  • Leer hoe je je strategische aanbevelingen- en relatienetwerk ontwikkelt en hoe je andere mensen motiveert jou aan te bevelen.
  • Begrijp de 5 noodzakelijke stappen in het aanbevelingen proces om zo de juiste aanbevelingen te ontvangen en te kunnen geven.
  • Leer je bestaande relatienetwerken te ordenen, te wegen en keuzes te maken
  • Neem je business partner mee naar deze workshop en leer door constructieve samenwerking de juiste strategieën, tools en technieken kennen om hiermee elkaars business te vergroten.

Data en plaats en inschrijven: zie agenda in rechterkolom of op aanvraag.
Prijs: 90 euro (excl. BTW).
LET OP!! 2e deelnemer is kosteloos! (bij inschrijving aangeven bij naam: gast van)


Wilt u een maatwerkworkshop binnen uw bedrijf of eigen netwerkkring? Neemt u dan even contact met mij op.


 

 

21751996 s