Home | Contact

 Astrid Spanjaardt over Doelmarktdefinitie

logo spanjaardt coaching
Referentie coaching Aanbevelingenmarketing Doelmarktbeschrijving 2015

Tienko is in staat om ondernemers op excellente wijze te coachen. Hij weet als geen ander waar je als ondernemer tegenaan loopt en wat er nodig is om dat op te lossen. Mij heeft hij geholpen met het omschrijven van mijn doelmarkt. De eerste stap om meer gericht met aanbevelingsmarketing aan de slag te gaan. En dat smaakt naar meer. Met zijn prettige persoonlijkheid en groot gevoel voor humor weet hij met intens plezier het beste in mensen naar boven te halen.

Astrid Spanjaardt, eigenaar Astrid Spanjaardt Coaching
 

Sipko Visser over training Certified Netwerker

lumadesq
"Bij Tienko volgde ik de training Certified Networker. Ik heb Tienko in deze intensieve training leren kennen als een erg gedreven en gepassioneerde professional. Tienko is een innemende persoon die de groep op zijn eigen manier de juiste stappen laat maken. Met humor als dat kan, met natuurlijk gezag als dat nodig is. Tienko is een prettig persoon om mee te werken op basis van vertrouwen en professionaliteit. Ik zou mijn portefeuille en alles wat mij dierbaar is met een gerust hard aan Tienko toevertrouwen."


Sipko Visser Lumadesq werkplekzonwering 

Lees meer...

Nella Vegter over module verandermanagement

Beoordeling paper module verandermanagement (opleiding Strategisch HRM voor Overheidspersoneel bij InHolland/Bestuursacademie) augustus 2015


Beste Tienko,

De cursus vond ik heel prettig. De groep voelde vertrouwd mede door de docenten die deze sfeer ook creëerden. Aan verandermanagement heb ik veel gehad. Het is en blijft altijd lastig om een verandering als P&O adviseur te begeleiden. Door deze cursus heb ik wel wat meer zelfvertrouwen gekregen om dit wel te gaan doen. Mijn dank hiervoor.

Nella Vegter P&O adviseur  Hogeschool van Amsterdam      Yü-Liën Tjoing over Referral Marketing

Yü-liën Tjoing
Wat zijn jouw dromen, je drijfveren, waar lig je wakker van?

Tijdens de lezing Referral Marketing bij het NON van Tienko Siersema heb ik geleerd hoe je efficiënt kunt netwerken. Ik had zelf al ondervonden dat het niet zinvol is om overal maar heen te gaan zonder na te denken over je doelen.Eem andere waardevolle tip vond ik dat je zelf bepaalt wie de referral partners zijn die je in je powerteam opneemt en dat je dus echt aan een strategie kunt werken. Ook voor niet-ondernemers zeer nuttig denk ik.
Daarbij komt ook dat Tienko een warme persoonlijkheid heeft en altijd open staat voor nieuwe kennismakingen.

June 15, 2015, Yü-lien worked directly with Tienko


Gert-Jan van Steenis over training Certified Netwerker

Logo-GG207x65"De training Referral marketing levert een nieuw perspectief op bestaande relaties in je netwerk. Ik ben mij nu bewust van het feit dat ik een belangrijk deel van mijn netwerk onbenut laat. De instrumenten die ik in de cursus heb leren gebruiken om daar veel meer uit te halen zijn zeer waardevol."

4 juni 2015, Gert-Jan volgde de training Certified Netwerker

Lees meer...