Home | Contact

 Arjan Mosch over workshop "het succes van strategische aanbevelingenmarketing"

mosch Afgelopen woensdag middag kreeg ik een mail met een uitnodiging om een workshop Aanbevelingen marketing bij te wonen. Kort dag maar ok! Even gegluurd op de duidelijke website van Tienko wat dat precies inhoud. Ook wel benieuwd of ik erachter kon komen wat “meester in verbinden” nu eigenlijk in zou houden, ben ik naar de workshop gegaan.

Op een hele relaxed manier sta je de deelnemers te verwelkomen en je hebt voor iedereen even tijd voor een praatje. Hierdoor voel je jezelf gelijk op je gemak. Iedereen krijgt tijdens de training zoveel aandacht zodat het lijkt of je een 1 op 1 training krijgt. De manier waarop je de deelnemers bespeelt en inspireert om zelf tot inzichten te komen is een kunst op zich. De training duurde 3 uur en hierbij heb ik me totaal niet verveeld. De duidelijke voorbeelden die de deelnemers zelf aandragen zijn een bron van inspiratie. Het kwartje is gevallen….
Verbinden? Nee niet met een verbandje, maar de schakels leggen tussen verschillende partijen dat is wat Tienko doet. Op een duidelijke en makkelijk te begrijpen manier laat hij zien waar nieuwe kansen kunnen liggen en hoe daar te komen.
Ik wil Tienko bedanken voor een zeer inspirerende avond. Door het volgen van deze workshop heb ik ervaren wat Tienko doet. Ik kan Tienko en deze workshop dan ook zeer aanbevelen aan ondernemers die wel een boost kunnen gebruiken.

Tienko, ….Bedankt!

Namens Mosch Veiligheid,

Arjan Mosch