Home | Contact

 Amazing Design over workshop "het succes van strategische aanbevelingenmarketing"

logo nieuwamazing DesignTESTIMONIAL voor Tienko Siersema “Meester in Verbinden”                               2 juni 2015

Begin dit jaar heb ik me opgegeven voor een Workshop bij het Referral Institute vanTienko Siersema. Van collega-BNI-ers had ik al enthousiaste berichten vernomen en dat heeft mij doen besluiten om ook aan te schuiven bij onze “meester in verbinden”. Een interessante workshop waar ik veel geleerd heb.

Want je denk het wel te weten en toch vraag je jezelf af of je op het goede spoor zit. Tienko liet ons zien dat het hebben van contacten heel mooi is. Beter nog is het leggen en het onderhouden van deze relaties. Maar het allerbelangrijkste is om de juiste relaties te onderhouden en een koppeling te maken om als een soort van powerteam gezamenlijk de markt te bewerken. Ik was blij verrast om een bevestiging te krijgen dat ik op de goede weg zit. Gesteund met de kennis van Tienko ben ik vast besloten mij nog breder te oriënteren op mijn bestaande relaties en waar mogelijk de krachten te bundelen. Inmiddels heb ik ook de bevestiging vanuit de praktijk dat het werkt! Tienko bedankt voor het extra zetje dat ik nodig had om te koersen met een beter beleid.

AMAZING DESIGN

Vera Niele