Home | Contact

 Certified Netwerker training

Certified Netwerker (Strategische Aanbevelingenmarketing)

We zijn toch allemaal uitstekende netwerkers, ten minste dat wordt mij vaak door vele mensen gezegd. En, dat is waar…..


Wat ook waarheid is, is dat we vaak meer in ons netwerk investeren dan dat we hieruit terugkrijgen. Vaak is het zo, dat we er zelfs moe van zijn als het op netwerken aankomt. Ondernemers hebben een handleiding nodig om effectief zakelijk te netwerken, een soort “landkaart” om de verborgen schatten binnen hun netwerk te vinden!

Om die reden verzorg ik op het gebied van aanbevelingenmarketing de opleiding Certified Netwerker III.
Het is uw kans om eerst een stap terug te zetten en gezamenlijk van wat afstand naar uw bedrijf te kijken. Daardoor wordt duidelijk wat nu echt uw focus zou moeten zijn, verschaffen we U een systeem om nieuwe klanten binnen te halen en ervaart U hoe U hiermee uw bedrijf nog beter kunt helpen.

De tijd tussen de verschillende delen van het programma maakt het mogelijk om direct met de uitwerking te beginnen in gemakkelijk te verwerken stappen. De uitwisseling met andere deelnemers leidt veelal al tot de opbouw van de eerste strategische aanbevelingenpartnerrelaties.

In een groep van zes tot twaalf ondernemers ontwikkelt u op basis van bewezen principes een strategisch plan om nieuwe klanten doelmatig en gepland binnen de halen in uw bedrijf.

U kunt kiezen uit twee vormen:

- Certified Netwerker III, bestaande uit 12 dagdelen training verspreid over 4 maanden, betaling ineens van 3.500 euro (ex BTW).

- Certified Netwerker III MKB abonnement, 10 dagen verspreid over het jaar op een vaste dag per maand, betaling in 12 termijnen van 195 euro (ex BTW).

Voor meer inhoudelijke informatie bekijk de informatiefolder.