Leven als God in Frankrijk

Leven als God in Frankrijk

“Hallo Jean Jacques” groet ik mijn buurman in de Vendee.

“Bonjour Tienko” antwoordt hij en schuift een beetje dichter in de schaduw.
De zon schijnt, het is zo’n 26 Graden en mijn uitzicht op de baai in Zuidwest Frankrijk, die langzaam weer vol loopt door de opkomende vloed, is adembenemend mooi! Dit had ik tien jaar geleden niet durven dromen.

Door selectief mijn netwerkrelaties te zoeken, ze de juiste aandacht te geven en vooral door goed op zoek te gaan naar wat mijzelf als ondernemer drijft, heb ik dit toch maar mooi bereikt.

Het principe is simpel! Kijk naar de ondernemers om je heen die naar dezelfde klanten zoeken als jijzelf, maar die niet concurrerend zijn. Help vervolgens deze mensen aan aanbevelingen en spreek af dat zij dat ook voor jou gaan doen.


De uitwerking is echter niet gemakkelijk! Veel ondernemers gaan begrijpelijk genoeg voor een korte termijn succes. Dat werkt met deze aanpak niet. Ook spreekt het lang niet iedereen aan om meer over andermans business te praten dan over die van jezelf.
Maar de aanhouder wint en het succes komt met de jaren! Met een klein netwerk van aanbevelingspartners, de juiste houding en geduld heb ik het toch mooi voor elkaar.

Leven als een god in Frankrijk!

Image

Mijn activiteiten

Volg ons

linkedin twitter facebook

Contact

Tienko Siersema
Kanaaldijk 103
1831 GB KOEDIJK

e-mail: info@tienko.nl
tel: 06-55860590