Voor wie me nog niet kent

Tienko SiersemaMensen zijn boeiend en altijd voegen ze iets toe!
Ik ontdek graag hun passie, ..... wat hen drijft. Ik zoek naar de verbinding tussen hen. 

Ik ben Meester in verbinden!

Mijn missie....

Ieder mens krijgt graag waardering en streeft naar een goede balans tussen werk en prive. Ik help ondernemers en medewerkers om dit te bereiken!
Als een actief luisteraar, die het liefst opereert op de achtergrond, werk ik vanuit mijn eigen ervaringen door het praktisch toepassen van verschillende succesvolle methodes en technieken.
Aanbevelingenmarketing, mentoring, verandermanagement en interim management zijn de zaken die ik vanuit ervaring en met overtuiging over kan dragen op anderen.


Mijn aanpak......
Ik krijg mijn werk op basis van aanbevelingen en geef deze daar waar ik kan. Ik werk als gecertificeerd trainer in strategische aanbevelingenmarketing om van daaruit anderen ook succesvol te laten worden.
In met name Noord Holland ondersteun ik ondernemers vanuit deze expertise. Ik verbind hen met elkaar via hun netwerk, door hen op een gestructureerde manier naar zichzelf en hun omgeving te laten kijken. Efficiënt omgaan met netwerken levert tijdwinst en rust op.

Ik ben een gedreven ondernemer met meer dan 25 jaar ervaring op veel gebieden. Ik onderscheid mij door mijn vermogen om als manager, verandermanager of coach snel uw organisatie te doorgronden, werkzaamheden te analyseren, ideeën uit te dragen, mensen te motiveren en mobiliseren en processen te implementeren.

Over mijzelf......
Een fitte zestiger. Gelukkig getrouwd met Anneloes. Een ervaren professional, die zijn sporen heeft verdiend op het gebied van doceren, bedrijfsstrategie, verandermanagement, HR management en het begeleiden van ondernemende mensen.
Opa zijn voor mijn kleinkinderen. tennissen, golfen en wielrennen zijn mijn meest actieve vrijetijdsbesteding. Ook een koppel schapen in de wei! Deze zaken geven de nodige ontspanning.
De wereld is vol van leuke, spannende en uitdagende dingen. Zo kijk ik er dan ook tegenaan.

Laten we eens kennismaken!

Image

Mijn activiteiten

Volg ons

linkedin twitter facebook

Contact

Tienko Siersema
Kanaaldijk 103
1831 GB KOEDIJK

e-mail: info@tienko.nl
tel: 06-55860590