Referenties

Verschillende mensen vertellen hun ervaring van mijn ondersteuning

Herbert Denk over training Certified Netwerker

Tijdens het afsluitende event van de Certified Networker groep 2015 een video-testimonial van Herbert Denk , rasechte  ‪#‎BNI‬ man en eigenaar van E-line Websolutions ontvangen. Trots!
Testimonial Herbert Denk CNIII
Naar testimonial op video
n.b.
  geluidskwaliteit kan beter, maar de spontane actie maakt een hoop goed :-)

Arjan Mosch over workshop "het succes van strategische aanbevelingenmarketing"

Afgelopen woensdag middag kreeg ik een mail met een uitnodiging om een workshop Aanbevelingen marketing bij te wonen. Kort dag maar ok! Even gegluurd op de duidelijke website van Tienko wat dat precies inhoud. Ook wel benieuwd of ik erachter kon komen wat “meester in verbinden” nu eigenlijk in zou houden, ben ik naar de workshop gegaan.

Op een hele relaxed manier sta je de deelnemers te verwelkomen en je hebt voor iedereen even tijd voor een praatje. Hierdoor voel je jezelf gelijk op je gemak. Iedereen krijgt tijdens de training zoveel aandacht zodat het lijkt of je een 1 op 1 training krijgt. De manier waarop je de deelnemers bespeelt en inspireert om zelf tot inzichten te komen is een kunst op zich. De training duurde 3 uur en hierbij heb ik me totaal niet verveeld. De duidelijke voorbeelden die de deelnemers zelf aandragen zijn een bron van inspiratie. Het kwartje is gevallen….
Verbinden? Nee niet met een verbandje, maar de schakels leggen tussen verschillende partijen dat is wat Tienko doet. Op een duidelijke en makkelijk te begrijpen manier laat hij zien waar nieuwe kansen kunnen liggen en hoe daar te komen.
Ik wil Tienko bedanken voor een zeer inspirerende avond. Door het volgen van deze workshop heb ik ervaren wat Tienko doet. Ik kan Tienko en deze workshop dan ook zeer aanbevelen aan ondernemers die wel een boost kunnen gebruiken.

Tienko, ….Bedankt!

Marcella van der Meer over training Certified Netwerker

Als zzp-er detacheer ik mijzelf als Management Assistente bij organisaties die tijdelijke, professionele, ondersteuning nodig hebben. Denk hierbij aan de zwangerschapsperiode of langdurig ziek zijn van de rechter- en linkerhand van de directie, gedurende een project of het inrichten/opzet van een secretariaat.

Doordat ik 5 dagen per week gedetacheerd aan het werk ben, heb ik geen tijd voor uitgebreide marketing of langdurige acquisitie. 


Als resultaat van de training Certified NetwerkerIII, door Tienko gegeven, is mijn marketingplan een aanpak geworden die compact, overzichtelijk en makkelijk is.

Nu ben ik met mijn marketing maar een dag per maand kwijt. Het levert mij veel energie en opdrachten op en ik kan nu ook opdrachten voor anderen realiseren.

Ik zou nog veel meer kunnen vertellen over deze training, maar neem zelf contact op met Tienko en luister naar zijn eigen bevlogen verhaal.

Tienko, heel hartelijk dank voor de verrassende inzichten die ik heb gekregen tijdens je training.

Een heel tevreden klant,


Astrid Spanjaardt over Doelmarktdefinitie

Referentie coaching Aanbevelingenmarketing Doelmarktbeschrijving 2015

Tienko is in staat om ondernemers op excellente wijze te coachen. Hij weet als geen ander waar je als ondernemer tegenaan loopt en wat er nodig is om dat op te lossen. Mij heeft hij geholpen met het omschrijven van mijn doelmarkt. De eerste stap om meer gericht met aanbevelingsmarketing aan de slag te gaan. En dat smaakt naar meer. Met zijn prettige persoonlijkheid en groot gevoel voor humor weet hij met intens plezier het beste in mensen naar boven te halen.

Gert-Jan van Steenis over training Certified Netwerker

"De training Referral marketing levert een nieuw perspectief op bestaande relaties in je netwerk. Ik ben mij nu bewust van het feit dat ik een belangrijk deel van mijn netwerk onbenut laat. De instrumenten die ik in de cursus heb leren gebruiken om daar veel meer uit te halen zijn zeer waardevol."

Gert-Jan van Steenis over workshop "het succes van strategische aanbevelingenmarketing"

Referral marketing een open deur of een nieuw inzicht?
Voor mij geldt zeker het laatste. Er gaan steeds meer puzzelstukjes vallen in mijn hoofd.
Voor een gedeelte onbewust bekwaam omdat mijn intuïtieve manier van netwerken hier en daar goed past maar na gisteravond voor een groot gedeelte bewust onbekwaam omdat er veel meer uit te halen is dan ik tot nu toe doe.
Bedankt voor de inspirerende avond, ik ga zeker een analyse maken van mijn contacten en wil zeker een keer met jou bekijken wat jij voor mij en/of de Genster Groep kan betekenen.

Astrid de Bruin over training Certified Netwerker

Tienko is iemand die er plezier in heeft om een ander te laten excelleren. Dat heb ik ervaren in de training Certified NetwerkerIII. Door het stellen van de juiste vragen, waar je soms veel langer over na moet denken dan je van te voren had bedacht,

het delen van kennis en ervaring en zijn oprechte aandacht en belangstelling heeft hij mij en mijn collega via de training geholpen om onze focus duidelijk te krijgen. Door hem zijn we op een andere manier gaan kijken naar onze organisatie maar vooral naar ons netwerk en hoe we hier mee omgaan.

Sipko Visser over training Certified Netwerker

"Bij Tienko volgde ik de training Certified Networker. Ik heb Tienko in deze intensieve training leren kennen als een erg gedreven en gepassioneerde professional. Tienko is een innemende persoon die de groep op zijn eigen manier de juiste stappen laat maken. Met humor als dat kan, met natuurlijk gezag als dat nodig is. Tienko is een prettig persoon om mee te werken op basis van vertrouwen en professionaliteit. Ik zou mijn portefeuille en alles wat mij dierbaar is met een gerust hard aan Tienko toevertrouwen."

Bert van Gullik over coaching aanbevelingen

Tienko, ik wilde je nog even mijn complimenten geven over je sessie aanbevelingen vanochtend.  De inhoud en vorm, in combinatie met de concrete opdracht om 2 aanbevelingen de komende maand te realiseren, is exact wat wij nodig hebben. Chapeau!

Amazing Design over workshop "het succes van strategische aanbevelingenmarketing"

Begin dit jaar heb ik me opgegeven voor een Workshop bij het Referral Institute vanTienko Siersema. Van collega-BNI-ers had ik al enthousiaste berichten vernomen en dat heeft mij doen besluiten om ook aan te schuiven bij onze “meester in verbinden”. Een interessante workshop waar ik veel geleerd heb.

Want je denk het wel te weten en toch vraag je jezelf af of je op het goede spoor zit. Tienko liet ons zien dat het hebben van contacten heel mooi is. Beter nog is het leggen en het onderhouden van deze relaties. Maar het allerbelangrijkste is om de juiste relaties te onderhouden en een koppeling te maken om als een soort van powerteam gezamenlijk de markt te bewerken. Ik was blij verrast om een bevestiging te krijgen dat ik op de goede weg zit. Gesteund met de kennis van Tienko ben ik vast besloten mij nog breder te oriënteren op mijn bestaande relaties en waar mogelijk de krachten te bundelen. Inmiddels heb ik ook de bevestiging vanuit de praktijk dat het werkt! Tienko bedankt voor het extra zetje dat ik nodig had om te koersen met een beter beleid.

Mijn activiteiten

Volg ons

linkedin twitter facebook

Contact

Tienko Siersema
Kanaaldijk 103
1831 GB KOEDIJK

e-mail: info@tienko.nl
tel: 06-55860590